Indítsd el vállalkozásod pénzügyi forradalmát és fedezd fel
a gazdasági siker 7 állomását!

Készülj fel a sebességváltásra vállalkozásod pénzügyi útján.
Cseréld le az Orient Expressz klasszikus tempóját a TGV
lenyűgöző dinamikájára.

Ez a könyv a KKV szektor vállalkozóinak nyújt értékes útmutatást a pénzügyi tervezés és döntéshozatal világában. Valós történeteken keresztül bemutatja a pénzügyi átláthatóság és a hatékony döntéshozatal fontosságát, segítve a hosszú távú siker és növekedés elérését. Részletesen tárgyalja a főbb pénzügyi eszközöket és technikákat, különös hangsúlyt fektetve a főkönyvi kivonatok elemzésére.

A könyv, mint egy útikalauz, lépésről lépésre vezeti az olvasót a pénzügyi tudatosság felé, különösen azoknak ajánlva, akik a mindennapi feladatok mellett nehezen látják át vállalkozásuk pénzügyi helyzetét és keresik a siker útját.

A szerzőről

Anita már gyermekként felismerte a munkafolyamatok hatékony
szervezésének fontosságát, ami meghatározó irányt szabott karrierjének, vezetve őt a pénzügyi és üzleti világ felé. Több mint húszéves karrierje során rendkívül gazdag tapasztalatra tett szert a pénzügyek, könyvelés és a vállalati működés területén, és ez a sokrétű szakértelem és elkötelezettsége arra ösztönözte, hogy létrehozzon egy olyan vállalkozást, amelynek fő célja a kis- és középvállalkozások megerősítése és támogatása.
Az ügyfelekkel való együttműködés során kiemelt figyelmet fordít arra, hogy megértse az egyes vállalkozások egyedi igényeit és kihívásait. Ez a megközelítés segíti az ügyfeleket a működésük optimalizálására, hatékonyságuk növelésére, és ezen keresztül profitjuk maximalizálására, miközben fenntartható üzleti modelleket alakítanak ki, amelyek alkalmazkodnak a változó piaci körülményekhez.

„A legnagyobb kockázat az,
ha nem vállalsz semmilyen kockázatot.”

Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg szavai visszhangzanak minden vállalkozó fejében, akik a pénzügyi káosz és döntéshozatali bizonytalanság labirintusában keresik az utat az üzleti siker felé. Ez a könyv egy olyan útmutatót kínál a kis- és középvállalkozások számára, amely átvezeti őket ezen a nehéz terepen.
Vállalj kockázatot, és fedezd fel azokat a lehetőségeket, amelyek a vállalkozásodat a következő szintre emelhetik.

Kik profitálhatnak a legtöbbet a könyv gyors beszerzéséből és miért?

Kezdő vállalkozók, akik most kezdik felfedezni a vállalkozói élet izgalmait, ez a könyv egy igazi kincsesláda, tele alapvető pénzügyi ismeretekkel. Ezek az információk kulcsfontosságúak ahhoz, hogy biztos alapokra helyezzék vállalkozásukat, és megteremtsék azokat a stabil pilléreket, amelyekre a jövőbeni sikerük épülhet.

Gyakorlott üzleti szakemberek is felfedezhetnek ebben a könyvben újító ötleteket és modern eszközöket, amelyekkel tovább finomíthatják és újra gondolhatják pénzügyi stratégiáikat, ezzel is új lendületet adva vállalkozásuk fejlődésének.

Pénzügyi tanácsadók és könyvelők számára a könyv értékes forrás lehet, amely új perspektívákat és módszereket kínál, így még hatékonyabban tudják támogatni ügyfeleiket, segítve őket pénzügyi céljaik elérésében és üzleti folyamataik optimalizálásában.

Üzleti tanulmányokat folytató diákok számára a könyv kiváló lehetőséget kínál, hogy elméleti tudásukat valós, gyakorlatban is alkalmazható tanácsokkal bővítsék, amelyek közvetlenül alkalmazhatók a valódi üzleti világ kihívásaiban.

Befektetők és tőkealap-kezelők számára ez a könyv lehetőséget nyújt arra, hogy mélyebb betekintést nyerjenek a vállalatok pénzügyi és gazdasági működésébe, így döntéseiket megalapozottabb, tájékozottabb és hatékonyabb befektetési stratégiák alapján hozhassák meg.

Kisvállalkozások tulajdonosai számára ez a könyv útmutatóként szolgálhat abban, hogy hogyan érjenek el nagyobb átláthatóságot és irányítást vállalkozásuk felett, ami lehetővé teszi számukra, hogy pontosabb képet kapjanak üzleti helyzetükről és hatékonyabban menedzseljék vállalkozásukat.

Startup alapítók számára ez a könyv egy nélkülözhetetlen eszköz, amely megmutat különböző pénzügyi stratégiákat és taktikákat a gyors és fenntartható növekedés, valamint a hosszú távú üzleti siker eléréséhez.

Ajánlások

„Ez a könyv nagyon jó alapot teremt az önképzésre, amiből igény esetén tovább is lehet lépéni. Ajánlom a könyvet azoknak, akik most kezdenek vállalkozni, de hasznos lehet azoknak is, akik már sikeres vállalkozást vezetnek, mert a megszokott, bevált folyamatokat érdemes átvizsgálni, korszerűsíteni, digitalizálni. Bármikor felbukkanhat egy újabb kátyú az úton, és mi döntjük el, hogy egy mozdulattal kikerüljük, vagy beledöccenünk, reménykedve, hogy nem nagyon mély.”

Böröczkyné Verebélyi Zsuzsanna | könyvvizsgáló, adószakértő

„A könyv a vállalkozás életútja során felmerülő útvesztők eligazodásában nyújt magabiztos, megerősítő, lépéseket. A tulajdonosai olyan kapaszkodó sorokat olvashatnak ebben a könyvben, amelyek bíztató és előre mutató gondolatokat, lépéseket tárnak fel.”

Polyák Sándorné Betty | adótanácsadó, könyvelőiroda vezető

„Amit egy vállalkozó soha nem szervezhet ki, vagy csak legutoljára adhat át másnak az nem más, mint a pénzügy. Vezetőként ismerned kell azokat a mutatókat, jelenségeket, amelyek segítenek egy sikeres profitos vállalkozás felépítésében és működtetésében. Ez a könyv gyakorlatiasságánál fogva kötelező olvasmány azoknak, akik komolyan gondolják a sikert. Anita érthető és “emberi” nyelven magyarázza el, ami a legtöbbünknek kínai, ha gazdasági mutatókról esik szó. Bíztatlak, hogy szerezz egy példányt, és vegyél egyet a legjobb barátodnak! Egy életre hálás lesz Neked ezért!”

Weiser István | marketingstratéga és író – weiser.hu

“Anita könyve a vállalkozások mindennapi bibliája. Minden vállalkozónak kötelező olvasmányként javasoljuk! Gratulálunk! “

Szabó Renáta és Szabó Krisztián | Sakk-Logosz Szabó Kft.

„A kezedben tartott könyv egy lenyűgöző utazásra invitál a pénzügyek világába. Fedezd fel saját vállalkozói szabadságodat Anita segítségével! Végre egy olyan pénzügyekről szóló könyv, amely nemcsak információkat ad, de inspirál is az üzleti sikerek eléréséhez…”

Forray Niki | Ünnepek Áruháza és a Santai Home&Living alapító tulajdonosa

„Benkóné Paulovics Anita könyvébe laikusként, nem pénzügyesként olvastam bele. A fejezetek alapján állítom, hogy végre született egy olyan könyv, amiben érthető nyelven vezeti végig az olvasót az író a könyvelés rejtelmein. Nyelvezete és stílusa magas színvonalú, mégis könnyeden befogadható. Logikusan és szisztematikusan halad végig egy beszámoló egyes részein, és ad magyarázatot olyan kérdésekre, amiket már sokszor meg akartunk valakitől kérdezni… Olyan fontos összefüggésekre hívja fel a figyelmünket, amiket egy vállalkozónak, vagy egy pénzügyekkel foglalkozó nem pénzügyes szakembernek ismernie kell. Szórakoztató példákkal szemlélteti a könyvelés bonyolult egységeit, részeit, ezzel olyan olvasmányossá téve a fejezeteket, hogy egyáltalán nem érezzük száraznak. Köszönöm, Anita, az élményt!”

Markovits Dóra | Ügyvezető, Tanácsadó, Tulajdonos Interim Vezető Szolgáltató Kft.

„Mint ügyvezető, aki napi szinten szembesül a kis- és középvállalatok kihívásaival, Anita saját tapasztalatai alapján megírt könyvét különleges értéknek tartom. Őszintén és közérthetően tárja fel a pénzügyi stratégiák és döntéshozatali folyamatok lényegét. A könyv gyakorlati tanácsai és életszerű példái jelentős versenyelőnyt biztosíthatnak a piacon. Minden vállalkozónak szívből ajánlom, aki komolyan törekszik a pénzügyi siker elérésére és nyitott a fejlődésre.”

Bakos József | ALPLA Műanyag Csomagolóipari Kft